Just nu

Första inflyttningen i Selma stad

2019-08-27

Nu flyttar de första in i Selma stad.

De första 87 lägenheterna i Selma stad är färdiga väster om Litteraturgatan mittemot handelshuset. Med anledning av det ställde vi fem frågor till Joachim Arcari, VD på Botrygg Göteborg, om inflyttningen i de första lägenheterna.  

Hur många lägenheter är färdigställda nu och redo för inflyttning?
Just nu är 87 lägenheter klara där man precis har flyttat in. Under kommande vinter blir ytterligare 36 bostadsrätter klara och därefter 33 lägenheter under senvåren/sommaren 2020.


Vem är det som flyttar in hos er?
Snittåldern på de som flyttar in ligger på ca 35 år. En ovanligt stor andel av kunderna kommer från närområdet runt Selma Lagerlöfs Torg där de haft sin tidigare bostad.


Vad är den vanligaste kommentaren från de som flyttar in?
Kunderna är mycket nöjda med finishen i lägenheterna och glada över att det erbjuds nyproducerade bostäder i Selmaområdet. De gillar området och vill inte flytta därifrån.


Vad tror du att de boende kommer att uppskatta mest hos er?
Förutom finishen i lägenheten är vi övertygande om att den personliga och snabba servicen från vår personal kommer vara mycket uppskattad, främst vår servicepersonal och särskilt fastighetsskötaren är i en klass för sig.


Finns det fortfarande lägenheter kvar att köpa om man vill göra det?
Den första föreningen, Nils Holgersson, är slutsåld, men i de andra två föreningarna med inflyttning under vintern och till sommaren finns ett fåtal lägenheter kvar.