Just nu

Invigning av handelshuset och parkstråket vid Selma Lagerlöfs Torg 29-31 augusti

15 augusti, 2019

Den 29-31 augusti händer det mycket i Selma stad. Då invigs det nya Selma Lagerlöfs Torg med invigningstal och bandklippning vid nya Hemköp och i Selma Lagerlöfs Parkstråk finns park- och naturförvaltningen på plats. Det blir guidad tur genom parkstråket med projektledarna Johan och Petra, bygge av insektshotell samt snickeri med POP UP bygglek.


Dessutom blir det dansuppvisning i parkstråket med ”Confident motions” från Artistique DANCE & Performs dansskola. En DJ står för musiken och olika föreningsaktiviteter pågår. Företagarna vid torget har fina erbjudanden och på Hemköp serveras kaffe och tårta och andra smakprov tillsammans med öppningserbjudanden. Dessutom blir det cirkusskola, trollkarl, dansuppträdanden, Göta Lejon Ungdomsorkester och en hel del till under de tre dagarna.


Programmet dag för dag den 29-31 augusti
Program 29 augusti
Program 30 augusti

Program 31 augusti