Just nu

Bostadsrätter med park- och gårdskänsla

20 december, 2021
Här byggs 111 bostadsrätter mellan torg- och parkstråk i Selma stad.

Bostadsrättsföreningen Selma Park

Försäljningen av Egnahemsbolagets 111 bostadsrätter vid Selma Lagerlöfs Torg har startat. Just nu pågår byggnationen av husen, som ligger nära torg- och parkstråket med bland annat takarbeten, fasadmurning, montage av balkongräcken, målning, skåpsnickerier och golvläggning invändigt.

I brf Selma Park blir det välplanerade, ljusa och stilrena lägenheter på 1–5 rum och kök. Dessutom har de flesta lägenheter egen balkong eller uteplats. Här är det nära till allt för det goda vardagslivet med en möjlighet att hitta ett hem som passar just dig och dina behov. Inflyttning från september 2022.

Översiktlig karta Selma Lagerlöfs Torg
I kvarteren C2 och C3 bygger Egnahemsbolaget bostadsrätter.

Bostadsrättsföreningen Selma Gård

Vid Litteraturgatan, nära Selma Lagerlöfs Torg bygger Egnahemsbolaget brf Selma Gård med totalt 60 bostadsrätter. Lägenheterna är 1-4 rum och kök och samtliga bostäder har balkong eller uteplats. Säljstarten sker hösten 2022 med inflyttning sommaren 2023. Gör din intresseanmälan och få förtur vid säljstarten på egnahemsbolaget.se.

översiktsbild kvarter 1-11 Litteraturgatan Selma stad
Brf Selma Gård byggs i kvarter 11 längs Litteraturgatan.