Just nu

Fler färdiga hus i sikte

4 mars, 2022
Husen C1, C2 och C3.

I huset C1 färdigställs nu taket samtidigt som invändiga arbeten med målning, golvläggning och kakelsättning pågår. I huset bredvid, C2, pågår takarbeten och murning av fasad utvändigt medan installationsarbeten, målning, kakelarbeten och skåpsnickerier pågår invändigt.
Det höga huset C3 kan vi nu se på riktigt när ställningen och bygghiss demonteras. Invändigt görs installationsarbeten, målning, kakelarbeten, skåpssnickerier och golvläggning. Du som vill läsa mer om bostadsrätterna i husen C2 och C3 kan gå in på Egnahemsbolagets hemsida – Selma Park på Hisingen – Egnahemsbolaget

Kvarter E med husen E2-E4.

Vi ser nu i kvarteret som ligger längs med Backadalen att husen börjar resa sig. I hus E2 pågår stomresning och i husen E3 och E4 pågår takarbeten. Husen C1, E2-E4 kommer hyras ut via boplats.se. Håll utkik där!

Nu pågår rivningen av det sista handelshuset
Nu pågår tungrivning av det sista handelshuset och hela byggnaden beräknas vara riven i mitten av april. Det efterkommande pålningsarbeten kommer att pågå april-juni 2022 för att kunna bygga kvarter O och P.

Nu rivs det sista handelshuset för att ge plats åt kvarter O och P.