Just nu

Familjedag på Selma Lagerlöfs Torg 1 oktober

2016-09-26

Vi bjuder in till Familjedagen på Selma Lagerlöfs Torg den 1 oktober med höstaktiviteter för stora och små.

Selma Center har öppet hus kl 10-14. Här träffar ni representanter från byggherrarna och ni får chansen att ställa frågor om nya Selma stad. Det nya stadsdelshuset med rum för kultur presenteras med modell och skisser. Läs mer om det nya stadsdelshuset här.

Göteborg & Co gästar torget och berättar om det stundande 400-års jubileet. Passa på att kika in i framtiden och ta en virtuell åktur på linbanan. Det bjuds också på cirkusföreställning med Cirkus Cirkör, i tältet blir det uppvisning med lindans, akrobatik och jonglörer. Det blir även ponnyridning och ansiktsmålning för barnen.

 

Artistique dansskola bjuder in till dans för publiken samt uppvisning av elever. Prova på att dansa och prata med danspedagogerna om dansverksamheten som funnits på torget i 10 år. Några av Artistiques dans crew kommer visa ett blandat show nummer med hiphop, modernt och jazz.

Vid utomhusauktionen bredvid Fiskhuset kan ni passa på och buda på fina föremål från Lindra secondhand, som även anordnar en barnmarknad i sina lokaler.

Alla som är pysselsugna kan besöka ”höstpysseltältet” där kan man tillverka fina hösttavlor med löv.

Selmastad_Familjedag_A3_High